Tävlingsfotografering för häst

På min fritid åker jag ibland på hästtävlingar och träningstävlingar, främst inom Östergötland. På dom tävlingarna fokuserar jag mycket på framridningen och allt runtomkring ekipaget utöver själva tävlingsmomentet, dvs. jag fotograferar mer dokumentärt för att få med känslan och upplevelsen i bilderna. Då jag fotograferar på det här sättet så bokar jag inte heller in mig som fotograf till tävlingarna och kommer därför inte att röra mig inne på själva banan då det oftast finns bokade tävlingsfotograferar för den tävlingen som gör det. Jag rör mig istället runt i kring där jag har möjlighet utan att störa.

Finns det intresse för att jag ska fotografera en särskild tävling så går det jättebra att kontakta mig innan. Vilka tävlingar jag ska på kommer jag meddela under pågång på startsidan när dom är inplanerade.

Priser fotografering

Priser fotografering

Fotografering på tävling som jag planerat in: 0:-
Fotografering på tävling som ni vill att jag ska boka in: 1200:-
(Pris gäller ett ekipage. Är det fler ekipage nära varandra inom loppet utav 30min tar jag 250:-/ extra ekipage utöver grundpriset. Ska jag vara kvar längre än en timme om ett ekipage startar senare än 30min efter första gäller 500:-/extra ekipage.)

Priser för köp utav digitala bilder:
Filer som kan framkallas upp till A4 samt visas på webben:
145:-/bild (för framkallning upp till A4)
Alla bilder: 950:- (för framkallning upp till A4)

Filer i största storlek:
325:-/bild (full storlek)
Alla bilder: 1750:- (full storlek)

Portfolio

Kommer snart!

Meny