Prislista för porträttfotografering vid bröllop

Prislistan gäller från och med 5/9-2020. Med reservation för prisändring samt felskrivning.

Ni kan boka mig för att fotografera era porträtt på bröllopsdagen. Jag kommer att kolla ut passande plats inför porträttfotograferingen, så har ni en stor sommarhage, fin sjö/hav, vacker skog eller slott i närheten så är det där jag kommer lägga er porträttfotografering. Detta innebär även att ni som brudpar får vara beredda på att stå i lite högre gräs, kanske på en fin skogsmark eller andra ställen som kanske egentligen inte är så ”bröllopsklänningsvänliga”. Men med rätt skor, lite filt och kanske någon snäll marskalk eller tärna som kan hjälpa till med att hålla klänning osv. så löser det sig alltid. I slutändan lovar jag att det helt klart är värt att vara lite riskfylld när ni får se resultatet utav bilderna!

1,5-2h fotografering och alla dom bästa bilderna ingår

I priset ingår upp till 2h tid med mig och min kamera. Vi hinner med en till två olika platser för fotografering, bilder på er och tillsammans med ev. följen/familj. Ifrån fotograferingen får ni alla de bästa bilderna digitalt i JPEG-format på ett fint USB, högupplösta och redigerade enligt min bildstil i både färg och svartvitt.

Inom 2-3 veckor efter fotograferingen skickas USB-minnet till er och ni får även möjlighet att se era bilder i ett webbgalleri online. Där kan ni kika om det är några produkter ni önskar beställa samt dela galleriet med nära och kära. Galleriet har ni tillgång till i tre månader efter att bilderna levererats.

Pris 2020/2021

8.000:-*
*500:-  rabatt för foto mån-fre

Här kan ni läsa om vanliga frågor och svar:
FAQ – bröllopsporträtt

Behandling utav personuppgifter och bilder

Bokningsavgift
Vid bokning tas en bokningsavgift ut på 25% utav totalbeloppet för att säkerställa ert datum. Bokningsavgiften faktureras och betalas i samband med bokningen. Bokningsavgiften betalas ej tillbaka vid avbokning eller sjukdom. Detta dras av på slutsumman och resterande belopp ska betalas senast 7 dagar innan fotograferingsdagen.

Vid resa
Reseersättning samt ev. ersättning för logi tillkommer vid resa.

Meny