Vackra produkter för ert hem

Jag har ett noga utvalt produktsortiment där ni kan välja det som passar er bäst oavsett om det gäller trycksaker eller digitala filer.

Digitala bilder för privat bruk

Vill ni köpa loss digitala filer ifrån er fotografering så finns den möjligheten. En lågupplöst fil ingår om ni köper den högupplösta filen.

HÖGUPPLÖST

Ni kan framkalla egna fotokopior och förstoringar upp till 30*40cm.

Pris/styck Paket 5st Paket 10st Alla bilder i galleriet (minst 15st)
500:- 2250:- 4250:- 7000:-

En lågupplöst fil för sociala medier ingår alltid vid köp utav en högupplöst fil!

Köper ni en högupplöst fil så ingår alltid en lågupplöst fil på samma bild. Denna kan du använda för visning på internet, t.ex. Facebook, Instagram, Blogg eller liknande. Viktigt att notera är att denna ej går att skriva ut.

Leveranssätt: Alla digitala bilder levereras för nedladdning genom nätet. Ett USB går att köpa till för 150:-
Leveranstid: 2-3 veckor efter beställning.

Förstoringar

För mig är det viktigaste att era bilder visas på bästa sätt, därför erbjuder jag er förstoringar på ett fine art fotopapper med en halvmatt yta och lätt struktur. Ram ingår ej i priset. Önskas inramning, kontakta mig för ev. prisuppgift (pris från 1500:-/tavla och minsta storlek 18x24cm) .

Leveranstid: 2-4 veckor efter beställning. Redigering, order till leverantör och avslut för leverans är inräknat i tiden.

FINE ART
Storlek Pris/st lösark
15x20cm 550:-
18x24cm 650:-
21x30cm 750:-
30x40cm 1250:-
40x50cm 1450:-
50x50cm 1800:-
50x70cm 1950:-
70x100cm 3000:-

Fotoböcker för alla tillfällen

Oavsett om ni vill ha bilderna för er själva eller dela med er dom till nära och kära så är valet utav en fotobok med bilder ifrån er fotografering ett val ni inte kommer att ångra. Att bläddra i en fotobok som både utstrålar och ger en känsla utav kvalité, en fotobok som ni kommer kunna titta i om och om igen, det är mycket värt när åren går. Hos mig finns två olika typer utav fotoböcker; en som passar perfekt till bröllop och en som passar perfekt till familjefotograferingar. Sjävklart väljer ni vilken typ som passar er bäst oavsett ändamål.

FOTOBOK EXKLUSIV

Det absoluta valet för er som vill ha högsta kvalité. En otroligt vacker fotobok med era bilder tryckta på ett fotopapper med en annorlunda struktur som känns som en blandning utav silke och linne. Ytan är tålig vilket är perfekt eftersom boken kommer bläddras i många gånger. Skulle utskrifterna bli fläckiga så kan de lätt torkas av med en luddfri trasa. Fotoboken har som standard 20st sidor (10 uppslag. Vänster+högersida = ett uppslag). Välj att 20st bilder eller 30st bilder ska ingå beroende på hur du vill att sidorna ska utformas. Boken har ett linnetyg som omslag och i studion finns många färger att välja emellan.

Extra uppslag utöver dom 10st som ingår: 550:-/uppslag

Leveranstid: 3-4 veckor efter beställning. Redigering, order till leverantör och avslut för leverans är inräknat i tiden. Räkna med ca 1-2 veckor hos mig efter beställning lags då jag skapar er bok. Efter godkänd korrektur beställs boken inom 2-3 arbetsdagar.

Storlek Pris/styck
15x15cm 2650:-
20x20cm 3150:-
25x25cm 3500:-
FOTOBOK STUDIO LINE

En fotobok där ni kan visa upp alla bilder från er fotografering på ett fint sätt! Hög kvalité på utförande vilket både syns och känns. Omslaget är i linne och ni bestämmer vilken färg omslaget ska ha samt om ni önskar tryck på framsidan.

Boken har 10st sidor (5st uppslag. Vänster+högersida = ett uppslag) som standard med möjlighet att köpa till fler. Välj att 10st bilder eller 15st bilder ska ingå beroende på hur du vill att sidorna ska utformas.

Extra uppslag utöver dom 5st som ingår: 450:-/uppslag

Leveranstid: 3-4 veckor efter beställning. Redigering, order till leverantör och avslut för leverans är inräknat i tiden. Räkna med ca 1-2 veckor hos mig efter beställning lags då jag skapar er bok. Efter godkänd korrektur beställs boken inom 2-3 arbetsdagar.

Storlek Pris/styck
15x15cm 1950:-
20x20cm 2100:-
25x25cm 2250:-

Rabattsystem

Självklart ska det vara förmånligt att göra en större beställning hos mig.

Beställning minst 6500:- 10% rabatt
Minst 8000:- 15% rabatt
Minst 10.000:- 20% rabatt
Minst 15.000:- 25% rabatt

Guide kring hur ni gör vid beställning

Ni skriver filnamnen på dom digitala bilderna ni vill ha produkter på samt typ utav produkt, storlek och antal. Skriv upp dom i ett mejl alt. word/anteckning på datorn som ni sen kan mejla till mig. Det ingår alltid en lågupplöst fil på dom bilder ni gör produkter utav.

– Exempel 1 på beställning på t.ex. Bord- och väggförstoringar: Jag vill beställa 3st förstoringar på bilden med filnumret _FOT8565 i storlek 30x40cm. Bilden ska vara i färg/svartvit.

Vid beställning utav fotobok: Ni kontaktar mig innan ni vill beställa en fotobok så skapar jag ett separat galleri för just fotoboken. Ni favoritmarkerar dom bilder ni vill ha i fotoboken och vid beställning berättar ni även i ett mejl om det är något särskilda önskningar ni har inför boken, t.ex. om det ska vara en text som betyder mycket osv. Ni bestämmer även om det är några bilder som ska vara blandat färg och svartvitt eller t.ex. enbart i färg.

Jag skapar sen boken åt er och skickar en korrektur på hela boken över nätet som ni får godkänna innan den beställs.

Vid beställning utav digitala filer: Ni favoritmarkerar dom bilder ni vill ha i webbgalleriet och mejlar sen till mig att ni gjort klart beställningen. All info om hur ni väljer står alltid i början utav galleriet när ni fått tillgång till det.Kontakta mig vid frågor kring beställning!

Övrig information kring beställning

Leverans och frakt
När er beställning är klar så hämtas den hos mig. Önskas frakt så ligger kostnaden på 199:-. USB skickas fraktfritt.

Retur och ångerrätt
Eftersom produkterna är personliga så går dom ej att returnera om det inte är något märkbart fel på dom som hänt vid tex. frakt. Fel som uppkommer pågrund utav oaktsamhet efter att produkten levererats godkänns ej. Har jag fått er beställning och er produkt är i tryck så går det ej att ångra köpet. Det finns ingen retur eller ångerrätt på digitala filer.

Betalning och fakturavillkor
Efter fotografering: Faktura skickas direkt efter fotografering på fotograferingspriset till er mejl med 15 dagars betalningsvillkor.

Vid beställning av bilder efter fotografering:
En ny faktura på beställningen skickas när jag börjar med den. Fakturan har normalt 15 dagars betalningsvillkor men längre tid går att få samt möjlighet med delbetalning vid större summor. Både fakturan på fotografering samt beställning vara betalda innan leverans utav digitala filer och produkter.

Delbetalning: Köp från 3000:- kan delbetalas en gång om man önskar det.

Meny