Om Alexandra

Vem är jag som driver detta företaget?
Jag heter Alexandra Öhman, född 1991 och bosatt i Spångsholm i Östergötland tillsammans med min sambo och våra två underbara katter, Mäster och Mille.

Mina fritidsintressen?
Mitt andra hem är stallet där jag har min häst Mafioso, kallad Maffi. I stallet kan jag spendera mycket tid och det ger mig energi att få andas häst några timmar per dag! En stor favoritsyssla hemma är att laga mat, något jag gärna lägger ner tid och energi på.

När kvällen kommer och det är dags att varva ner så är tv-serier något jag älskar att följa, och jag har väldigt svårt att slita mig när jag väl börjar. Jag är den typen som älskar skräckfilmer, men gömmer mig bakom kudden för att sen kika med ett halvt öga.

Musik är något jag brinner för och ca 80% utav min vakna tid rullar mina favoritlåtar på Spotify oavsett om jag jobbar hemma, städar eller kör bil.

Vad fotograferar jag?
I företaget fotograferar jag porträtt utav människor och djur, gärna i naturen. Utöver porträttdelen jobbar jag också heltid som bostadsfotograf åt Husfoto och jag trivs enormt med att åka runt i Östergötland, se alla olika bostäder och träffa mycket människor. Utöver vanlig fotografering använder jag också drönare för flygfoton, något som jag också kan anlitas för.

Meny